Blog voor JM voor Ouders
ADHD & ODD, balans, inspiratie, kinderen, Opinie, ouderschap

JM voor Ouders (ADHD & ODD blogs)

Elke twee weken blog ik voor JM voor Ouders over de impact van een kind met ADHD/ODD op mijn leven.

Omdat ik deze blogs niet op mijn eigen website kan zetten, volgt hieronder een overzicht met een directe link naar elk verhaal. De blogs zijn los van elkaar te lezen, maar als je eerst wilt weten hoe wij erachter zijn gekomen dat onze oudste ADHD en ODD heeft, begin je met de onderste. En als je je afvraagt waarom ik in godsnaam over zoiets persoonlijks schrijf als mijn kinderen, dan verwijs ik je graag naar Help! Mama blogt.

De grens bij ADHD en ODD

Straf bij ADHD en ODD

ADHD en de eeuwige onschuld

ODD in de praktijk

Het dilemma dat middelbare school heet

Eerste hulp bij ADHD en ODD – met 11 praktische tips

De onzichtbare kant van ADHD en ODD

Het ideale gezin bestaat niet

De spanning van Sinterklaas

Hoe voorkom je discussie met je kind

Jij hebt toch géén ADHD? Braaf gaan slapen dus.

Hoe ga je om met de agressie van je kind?

Dáárom samen sterk als ouders

Opstandig in de klas

Hoe voorkom je ruzie met je kind?

Vakantiemanie

Brusjes van ADHD’ers

ADHD-medicatie, gemakzucht of hulpmiddel?

Mama, ik wil dood

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply