Barbara schrijft

Wie is Barbara?

Barbara, dat ben ik. Sevenstern van achteren. Levensgenieter, schrijver en blogger, communicatiespecialist en moeder van drie kinderen. Met hen en echtgenoot woon ik in een niet zo hippe, maar wel gezellige en praktische buitenwijk van Den Haag.

Waarom deze blog?

Een boek schrijven is nogal onzichtbaar werk. Terwijl jij straks wel mijn boek(en) moet kopen. Dus ontstond in 2015 barbaraschrijft.nl, mijn persoonlijke blog waarop je me alvast een beetje leert kennen.

Waar schrijf ik over?

Ik ben een generalist: er zijn heel veel dingen die mijn aandacht trekken. Een fantastisch restaurant, fijn boek, mooie tentoonstelling of een actualiteit of onderwerp dat mij raakt. Als moeder van drie kinderen vind ik ook nog van alles over het ouderschap, net zoals over het belang van tijd voor jezelf. En uiteraard is het schrijven van mijn eerste boek Familiegeluk een doorlopende bron van inspiratie.

Speciale projecten

Schrijfjuffers.nl is een platform voor iedereen die van schrijven en lezen houdt. De Schrijfjuffers bestaat uit Antoinette Kalkman, Ellis Souwerbren, Kristel Stassen, Tamara Onos en ikzelf en is opgezet vanuit ons geloof in samenwerken en de ander beter maken. Vanaf januari 2019 nemen we je mee op onze dromen en dwalingen op weg naar publicatie van onze boeken.

Sinds maart 2017 schrijf ik ook op levenmetadhd.net; een platform binnen barbaraschrijft.nl waarop je al mijn blogs over de impact van een kind met ADHD en ODD kunt terugvinden. Meer over mijn motivatie hierachter kun je lezen in mijn blog Leven met ADHD en ODD. En volgen kan via de bijbehorende Facebook pagina.

Communicatie adviseur

Sinds 2014 combineer ik het schrijven met (freelance) communicatie projecten. Meer hierover lees je onder Sevenstern Communicatie of stuur me een berichtje.

Enjoy!

Barbara

p.s. volg je barbaraschrijft ook al op Facebook en Instagram?

(c) foto In de buurt Den Haag

No Comments

Leave a Reply