Sevenstern Communicatie

‘We dachten dat we de communicatie er wel even bij zouden doen.’ Het is een uitspraak die ik vaak te horen krijg. Net zoals, ‘een tekst kan iedereen toch schrijven?’

Niet dus.

Communicatie is een vak, waarbij je moet begrijpen aan wie je communiceert en wat je er mee wilt bereiken. Als (freelance) communicatie adviseur help ik je hier graag verder mee.

Welke werkervaring breng ik mee?

√  20+ jaar marketing communicatie

√   profit- & non-profit

√  bureau & klantzijde

√   strategisch & operationeel inzetbaar

En als persoon?

Ik ben goedlachs en makkelijk in omgang. Mijn kracht ligt dan ook bij het enthousiasmeren en verbinden van mensen. Daarbij ben ik in staat me snel nieuwe materie eigen te maken en daar zelfstandig en doelgericht mee aan de slag te gaan.

Ik ben zeer kritisch als het gaat om de inhoud. Ik geloof niet in “middelen denken”, maar wel in een gezonde combinatie van SMART en intuïtief. Ook ben ik ervan overtuigd dat als je mensen in beweging wilt krijgen, je hun behoeften als uitgangspunt moet nemen. Continue klantgerichtheid in alle onderdelen van je bedrijfsvoering levert niet alleen klanten op, maar ook loyaliteit en uiteindelijk ambassadeurs voor jouw product of dienst. 

Meer weten over mijn visie op marketing communicatie? Je leest het in mijn marcom blogs.

Contact

Meer over mijn werkervaring vind je op LinkedIn. Direct contact opnemen kan natuurlijk ook altijd via barbara@sevensterncommunicatie.nl.